Institut Català de la Salut

Generalitat de Catalunya - Departament de Salut

Índex

Usuaris

Programació de visites

Pas 1 Introducció del CIP

Targeta sanitària on s'indica la localització del Codi d'Identificació Personal

És imprescindible la vostra identificació mitjançant el codi d'identificació d'usuari (CIP) de la vostra targeta sanitària individual, tal com mostra la imatge.

Introduïu el codi d'identificació personal (CIP)

En cas que no tingueu la targeta sanitària individual la podeu demanar en el vostre centre d'atenció primària o consultori local. Si no sabeu quin és el centre, el podeu conèixer a partir de la vostra adreça.

En el cas que el vostre centre no sigui gestionat per l'ICS, consulteu al web del CatSalut si el vostre centre ja ofereix la cita prèvia per Internet.

Podeu obtenir més informació sobre la targeta sanitària individual a la pàgina web del CatSalut.

Política de privadesa

Les vostres dades personals i mèdiques reben un tractament confidencial i no són utilitzades amb cap altra finalitat que no sigui la derivada de la prestació de serveis.

Així mateix, el tractament de totes les dades que són responsabilitat de l'ICS compleix les disposicions establertes per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (Butlletí Oficial de l'Estat número 298, de 14 de desembre de 1999); l'Ordre SLT/519/2006, de 3 de novembre (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 4758, de 10 de novembre de 2006); i les normes i procediments de seguretat establerts per l'ICS, que en garanteixen la confidencialitat.


Informació sobre la programació de visites

Podeu programar visita amb el vostre servei de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia i treball social dels centres gestionats per l'ICS.

També podeu consultar les visites que teniu pendents i anul·lar-les.

  • Contrasenya per a la programació de visites
  • Centres i serveis

Gencat

© Institut Català de la Salut - Accessibilitat